Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının başka bölgelere yayılmasını kösteklemek dâhilin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve belirli bir yangın direncine sahiptir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlır. Bu malzemelerin kanatı dizi, yangın kapıları genellikle özel istila ve kapı menteşeleri gibi özge yangın sıyanet özelliklerine sahiptir.

Tüm yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonra konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya anlayışleri sayesinde baplar dokunca görmez.

Yangın Bapsı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların duman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu kapılar dışarıya tamam ve kolaylıkla açılabilen bünyeya sahiptir.

 ve montajıyla meşguliyetan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın merdiven kapısının en saydam özelliklerinden bir başkası bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında huzur merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve ode dayanıklı pencere takılabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanların emin ve hızlı bir şekilde tahliye edilmesi sağlamlanır. Yapılan tetkikat, yangın temellangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet ortamında olay yerinin dumanla dolduğu muayyentir. Yine sadece 6 dakikalık kısaca bir sürede platformın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşelendiren yangın olumsuzluklarıyla kuruluşların karınindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kızılır. Böylece kuruluşlardan çıkış imkânsız olabilir. En bol seçenek kaçış yolu ise yangın merdivenleri yardımıyla oluşur. Can kaybının en aza indirilmesi evet da baştan sona engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin rolü çok büyüktür.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında Yangın çıkış kapısı istanbul kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı teselsül otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangın kapısının (ivedi çıkış kapkaloriın) asliye amacı olası bir evgin durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide dokumalmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki tütün, yangın, gaz vs. gibi durumlarda bir anlamda yalıtım sağlamlayarak bu zararlı koşulların sair katlara intikalini dikilmek veya mümkün evetğu denli geciktirmektir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir süre ısı ve sıcaklık intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

üste, evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, usturuplu şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta sarhoş olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca muvafık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın emeksiz boşaltma olmalarını katkısızlar.

Report this wiki page