Yangın Kapısı Fiyatları Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belirli bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Bu dizge çoğu kez ivedi bir durumda çabucak açılabilen sonuç çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven genellikle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp geri çekilebilmesini esenlar.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Merdivenin yaygınliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, standart baplara için henüz pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den mebdelayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Bapsı esrar sızdırmaz özelliğe malik olması zımnında yangın takkadak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar dışarıya mevsuk ve kolaylıkla açılabilen binaya sahiptir.

Ankara Yangın Bapsı elde etmek isteyenler ferdî yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi ziyaret ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakalı tasa ettikleri bütün mevzular karşı malumat sahibi olabilirler.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Merdiveni Bapsı Nasıl Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı veya Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada yangın kapısı oluşan yangın yahut müstacel bir hâl simultane insanoğluın hoppa bir itmesi ile dâhilen hariçya doğruca açılmaktadır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve tütün sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Yangın bapsı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış üzere faktörlere ilgilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın elan ali bir fiyatla satın hileınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceği konusunda hemfikirler.

Report this wiki page